25
Следвайте ни

Ограничение до 70 км в участък от магистрала „Марица“

viber icon

Шофьорите са бъдат внимателни и да спазват ограничението в скоростта по магистрара „Марица в  платното за ГКПП „Капитан Андреево“  край Любимец. Там заради ремонти движението поетапно е в една лента. За ремонт на дилатационните фуги  на мостово съоръжение е ограничено преминаването по активната лента и трафикът ще е в изпреварващата. След това ремонтните дейности ще се прехвърлят в изпреварващата лента и автомобилите ще преминават по активната, съобщиха от АПИ.  

След като завършат ремонтът на дилатационните фуги в платното за ГКПП „Капитан Андреево“ строителните дейности ще продължат в платното за София на АМ „Марица“, като поетапно ще се ограничава преминаването в активната и в изпреварващата лента в участъка между 31-ви и 28-ми км. Ремонтът на дилатационните фуги на съоръжението при 29-ти км на АМ „Марица“ се предвижда да завърши до края на октомври т.г.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, да следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта – 70 км/ч. 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?