Следвайте ни

Ограничават достъпа до НАП в Хасково

viber icon

Ограничават се посещенията в офиса на Националната агенция за приходите в Хасково. От администрацията призовават гражданите да се въздържат от лично посещение в Агенцията освен при неотложност, заради усложнената епидемична обстановка в страната. Потребителите на административни услуги могат да се възползват от възможностите, които съществуват за заявяване и получаването им по електронен път чрез портала на НАП за онлайн услуги със свободен достъп: https://inetdec.nra.bg/freesrvinfo.html. 

Клиентите, които разполагат с персонален идентификационен код (ПИК) или електронен подпис (КЕП) могат, без необходимост от посещение в офиса на агенцията, да проверяват онлайн здравноосигурителния си статус, дължими данъци и осигуровки, да подават декларации и справки, както и да извършват плащания към бюджета чрез виртуален ПОС терминал.

При необходимост от информация, уточнения и запитвания клиентите могат да използват телефоните за връзка с офис Хасково, информационния телефон на агенцията 0700 18 700 или електронните адреси за контакт, публикувани в сайта на администрацията.

Офисът на НАП в Хасково продължава да работи и да обслужва клиенти при засилени мерки за защита и постоянна дезинфекция на помещенията. При неотложност от посещение в офиса, задължително следва да се спазват изискванията за физическа дистанция и носене на защитни маски, обръщат внимание от Агенцията. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?