25
Следвайте ни

Оградата по границата с Турция вече е на МВР 

viber icon

Оградата по границата вече е на МВР, реши днес МС, като отне  на областните управители на Хасково, Ямбол и Бургас правото им на управление. За това отдавна настояваха губернаторите, тъй като съоръжението се охранява от Гранична полиция, а областните управител нямат средства да го поддържат. Заради липса на средства все още не е ремонтиран компрометиран участък край свиленградското с. Сладун. 

Проектирането и изграждането на временното възпрепятстващо съоръжение бе възложено на областните  управители през 2015 г.  

Осигуряването на финансиране и извършването на поддръжка за цялото съоръжение, е целесъобразно да се осъществява от Министерството на вътрешните работи, реши днес кабинетът. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?