Следвайте ни

Одобрен е проектът за пътя Димитровград-Зарата, дано го започнат 

viber icon

По магистрала „Марица“ липсват мантинели, има участъци с компрометирана пътна маркировка, отворени шахти и бетонни улеи за отводняване. Това стана ясно на днешното заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата.

От полицията предложиха поставяне на допълнителни табели с променящо се съдържание, както и монтиране на видеонаблюдение, което да следи метеорологичните условия и да подава актуална информация към АПИ. Препоръчано бе още поставяне на пътна маркировка върху целия участък на магистралата и предприемане на спешни дейности по организация на движението към ГКПП „Капитан Андреево“ и изграждането на паркинг за товарни МПС. 

От Пътното управление съобщиха за изготвен и одобрен проект за актуализация на организацията на пътя Хасково – Кърджали, като е предвидено да се изгради трета лента за ляво завиване в посока село Войводово. По този начин трафикът, който преминава в посока към ГКПП „Маказа“, ще бъде облекчен, отбеляза инж. Радостин Ламбрев. Одобрен е и технологичният проект за ремонт на пътя Димитровград - Стара Загора. Предвижда се на него да бъдат положени нови асфалтови пластове и нова вертикална настилка.  Предстои да се извърши и ремонт на мостово съоръжение до Тополовград над р. Соколица.

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?