Следвайте ни

ОДМВР-Хасково с нов шеф от днес

viber icon

Старши комисар Венцислав Кирчев е новият шеф на ОДМВР-Хасково. Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков Кирчев е временно преназначен до завръщане на титуляра старши комисар Ангел Цанков, но не по-късно от 1 година, на длъжността директор на ОД МВР Хасково.  В момента Цанков е в болнични.

Днес новият директор бе представен пред ръководния състав на Хасковската дирекция от заместник- министъра на МВР Емил Ганчев.

„Зам.-министър Ганчев съобщи, че промяната в ръководството е продиктувана от необходимостта от нова визия, нови методи и нови решения в дейността на дирекцията. Той подчерта, че очаква от служителите активни и бързи действия, добра комуникация и ефективно взаимодействие с органите на местната власт за разрешаване на възникналите проблеми“, съолщиха от пресцентара на МВР.

Настоящият директор благодарил за гласуваното му доверие и заявил, че ще заложи на диалога, професионализма и екипното разрешаване на възникналите трудности.

Старши комисар Венцислав Кирчев има над 23г. професионален стаж в МВР. Минал е през различни нива в системата, има награди за добрата си работа.  През 1998г. стартира кариерата си като полицай в „Охранителна полиция“ към хасковското управление. Последователно е заемал длъжноститите разузнавач през 1999г.и 6г. по-късно - инспектор в група „Криминална полиция“ на РУ Хасково. Беше и началник на полицейския участък в Стамболово през 2008 г., а след това началник на група. „Териториална полиция“ към РУ Хасково през 2014 г.

От април 2019 г. се премества на работа в ОДМВР-Кърджали, където до настоящия момент оглавява участъка в Черноочене.

Завършил е бакалавърската и магистърската си степени в Пловдивския университет “П.Хилендарски“.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Сашо

Сашо

02.06.2021 | 16:23

Венци, за някои служители има много точна приказка "тънка,тънка и на вънка".Покажи им пътя.

Отговори
5 0
Василев

Василев

02.06.2021 | 15:53

Смело и напред. Истинските полицаи ще са твърдо зад теб.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?