Следвайте ни

Общинари с отличия от военноинвалидите за загрижеността

viber icon

Кметът на Хасково Станислав Дечев беше удостоен с грамота и почетен знак от Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите в България. Отличията се присъждат за социалната подкрепа и работа с членовете на Съюза в Хасково. Организацията обединява военноинвалиди и пострадали по време на изпълнение на войнските си задължения, както и техните родители, съпрузи и деца. От тяхно име днес председателят на УС Ненка Събева и председателят на КС на организацията Екатерина Митева благодариха на кмета Станислав Дечев и му връчиха почетните отличия по повод 105 години от създаването на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите в България. „Благодарим за Вашето голямо сърце и сме дълбоко признателни за Вашата обществена, държавническа, социална дейност по отношение на членовете ни – военноинвалиди и военнопострадали. Поздравяваме Ви с нашия 105 годишен девиз „Всичко за България“, пише в паметния адрес, връчен днес на кмета на община Хасково.

За социалната ангажираност и заслуги за осигуряване на социална помощ на членовете на съюза с грамоти бяха отличени още началникът на отдел „Социални дейности“ в община Хасково Златка Караджова и главният експерт „Социални дейности“ Маргарита Георгиева.

От началото на пандемията от COVID-19 община Хасково, по споразумение с МО, доставя храна по домовете на близо 70 членове на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите - дружество „Военноинвалид“.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?