Следвайте ни

 Община Хасково брои 990 000 лв. за невъоръжена охрана 

viber icon

Фирма, която да предоставя жива, невъоръжена охрана, търси Община Хасково за свои сгради и имущества, за да ги предпази от посегателства. Сумата, която ще прати е 990 000 лв. 

Сред обектите са парковете  Кенана и Ямача, включително Девата и Камбанарията, както и централната градска част с фонтана. 

Охрана е необходима и за предоставените на общината бивши казарми, които са в руини, и военния паметник-монумент на ул. „Булаир“.

Охраняват се още бившето летище в Узунджово заедно с останалите в него сгради, както и недовършените сгради в града, каквито са Хирургическия блок и 4 жилищните сгради, предназначени за социални жилища до ВиК.

 

 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Читател

Читател

02.05.2021 | 12:55

Защо да наема служители, те нали срещу пари ще работят. Освен това какво лошо има частна фирма да има работа, т.е. и да дава работа. Освен това практиката в други общини показва, че не е рентабилно да има общинска охранителна фирма, но явно не сте запознат. И "не може" се пише разделно, защото "може" е глагол. Добре е да четете , преди да пишете

Отговори
0 2
Лева

Лева

02.05.2021 | 20:03

Колко се дава или тарифата за да спечели дадена фирма определен обект? Примерно ММ за колко охраняват парк Кенана?

Отговори
1 0
Златан

Златан

02.05.2021 | 20:11

За каква ММ пишеш бе артик.Те бавят заплатите с месеци .

Отговори
2 0
АК 47

АК 47

02.05.2021 | 11:02

Защо все фирми бе цървули, неможе ли общината сама да наеме служители?

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?