25
Следвайте ни

ОбС- Хасково приема промени в „Синя зона“ 

viber icon

Общинският съвет на Хасково ще има заседание на 8 октомври. Сред докладните е и тази за промяна на наредбата за синята зона. 

Както съобщихме преди време, предвижда се местата в зоната да бъда увеличени с 250, ще има промяна в таксите и нова възможност абонамент по месторабота.  Работещите в центъра ще могат да ползват определена част от нея срещу 1 лв. на ден или 20 лв. на месец в определен район на „синя зона“. 

Изменението в наредбата касае и таксите, които не са променяни от 2010 г. Вместо сегашните 72 лв. за година, живеещите в районите на зоната ще дължат 120 лв. Новост е възможността  да се плаща за месец, като таксата в този случай е 10 лв. На живеещите в район на „Синя зона“ се дава възможност да оставят там втора и трета кола, като ще дължат съответно 180 и 240 лв.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?