Следвайте ни

Обявяват 4 конкурса за управители на общинските болници и ДКЦ I в Хасково

viber icon

Предложения по процедури за провеждане на 4 конкурса за избор на управители е вн​есъл кметът на Хасково Станислав за предстоящото в петък заседание на общинския съвет.

Предстои обявяването на конкурси за управители на Центъра за психично здраве, Диагностично-консултативен център 1, Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания и Специализираната болница за активно лечение по онкология. Документите се подават в кметството в 30-дневен срок от публикуване на решението.

Допуснатите кандидати трябва да представят програма за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период. Предвидено е и събеседване.

Предстои определяне на конкурсната комисия. Представители на общината ще са председателят и секретарят, който трябва да е правоспособен юрист. Членове ще са представител на РЗИ и по двама съветници от местния парламент.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Предлагам

Предлагам

22.08.2021 | 15:29

Динко да е управител на психото.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?