Следвайте ни

Обявиха обществена поръчка за закрит басейн в Хасково

viber icon

Обществена поръчка за изграждане на закрит плувен басейн обяви община Хасково.

Възложението е за инженеринг - проектиране, изграждане и авторски надзор на обекта, а дейностите - изготвяне на инвестиционен проект. "Строителството ще започне след издаване на разрешението за строеж и ще се извършва по одобрения инвестиционен проект за строежа", обясниха от кметството. Упражняването на авторски надзор по време на строителството на обекта е третата дейност от поръчката. Прогнозната стойност е 1,3 млн. лева без ДДС.

Бъдещият плувен спортен комплекс на Хасково ще разполага с два закрити басейна - голям и малък, съблекални, лекарски кабинет, треньорски стаи, сервизни помещения и други.

Идеята за басейна беше обявена в края на миналата година. Той ще се намира в бивш имот на някогашната гимназия по селско стопанство край улица "Панорама" в района на Държавен фонд "Земеделие".

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?