Следвайте ни

Обявиха конкурси за шефове на криминална полиция в Хасково и Димитровград

viber icon

Два конкурса за преминаване в ръководна длъжност са обявени в ОДМВР–Хасково.

Първият е за вакантния пост на началник сектор „Криминална полиция“ в Районно управление – Димитровград. Вторият конкурс е за вакантната длъжност на началник група „Противодействие на криминалната престъпност“ – изток в сектор „Криминална полиция“ към Районно управление – Хасково.

Кандидатите трябва да са държавни служители в МВР, минимум бакалаври, да имат не по-малко от 6 г. Изисква се още професионален стаж в МВР, от които 3 г. на изпълнителски длъжности, да не са наказани дисциплинарно и да не са временно отстранени от длъжност. Кандидатите ще разработват тема и ще се явяват на интервю.

Конкурсната процедура трябва да се проведе в срок до 2 месеца.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Пойна чучулига

Пойна чучулига

30.08.2020 | 12:41

Не се хабете,хората са определени.Само нерви ще правите .Конкурсното начало е за наивници.То и затова е въведено уж да се прокламира някакъв елемент на демокрацията. А всъщност предварително е ясен победителя. Много жалко,наистина.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?