Следвайте ни

Обявиха конкурс за шеф на приют в Димитровград

viber icon

Конкурс за управител на Център за временно настаняване на хора в риск ​обявиха от кметството в Димитровград.  
 
Предлаганата длъжност  е на пълен работен ден и е свързана с това да се планира, организира, координира,  контролира и отговаря за цялостната дейност на на Центъра. Задълженията на одобрения кандидат в последствие са да отговаря за качеството на предоставяните социални услуги.
 
За позицията се изисква висше образование в социалните, хуманитарни, стопански и правни науки.  Освен ценза, кандидатите трябва да имат поне двугодишен професионален опит в социалните услуги. 
 
Заявление за кандидатстване по образец, автобиография, както и копие от документи за съответната придобита образователна степен, се приемат до 12 ч. на 29-и т.м. на партерния етаж в кметството Димитровград, гише "Деловодство".  Образците на заявления за кандидатстване могат да се получат пак там, както и да се изтеглят онлайн от сайта на общината в раздел "Кариери", "Обявления за конкурси".

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?