Следвайте ни

Обявиха конкурс за шеф на музея в Димитровград

viber icon

Конкурс за директор ​на Историческия музей в Димитровград обяви днес кметът Иво Димов.
 
Спечелилият ще получи 5-годишен догово ​за управление. Сред изискванията ​са висше образование, образователно-квалификационна степен магистър, професионално направление история и археология, социология, антропология и науки за културата. ​Желаещите да участват за поста трябва да са с поне ​3-годишен професионален стаж.Също така трябва да имат отлични познания на действащото законодателство в областта на музейното дело.
 
Конкурсът ще се провежда в два етапа. Първият е чрез допускане по документи. Вторият ще е под формата на защита на концепция за дейността и развитието на институцията за 5-годишен период.
 
"Документи се приемат в продължение на месец, считано от днес, в сградата на кметството, партерен етаж, гише №1 “Деловодство”. Допълнителна информация заинтересованите могат да получат на телефон 039168296", уточниха още от администрацията на градоначалника.
 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?