Следвайте ни

Обявиха конкурс за директор на театъра в Димитровград

viber icon

Конкурс за директор на Общинския драматичен театър „Апостол Карамитев” в Димитровград, обяви със заповед  кметът Иво Димов.
 
Правоотношенията ​са за ​4-годишен период. Изискване към кандидатите е да са с висше образование, образователно-квалификационна степен магистър с профил изкуства или хуманитарни науки, професионално направление театрално изкуство, филология, или философия.
 
Кандидатите трябва да са с поне 3-годишен стаж в областта на културата. Също така да имат отлични познания на действащото законодателство в областта на културата, способност да планират, организират и контролират работата си, пише още в изискванията.
 
Конкурсът ще се проведе в два етапа. Първият е по документи. Следва защита на концепция за развитие на Общинския драматичен театър за 4-годишния срок на управление. Впоследствие ще се извърши и събеседване с кандидатите. 
 
"Документи се приемат в едномесечен срок, считано от днес, в кметството, гише №1 "Деловодство". А заинтересованите могат да получат повече информация на тел. 039168296", допълниха от местната администрация.
 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?