25
Следвайте ни

Обновиха двора на детската градина в Стамболийски

viber icon

Зелената класна стая има детската градина в село Стамболийски. Тя е изградена благодарение на съвместната работа и публично-частно партньорство между Фондация ХАЛО, Община Хасково и ДГ №21 „Вихрогонче“ с филиал в Стамболийски. През последните два месеца екипът на детската градина с помощта на родители и доброволци ремонтираха и поставиха нови съоръжения в двора,  създадоха зелена класна стая и зеленучкова градина. Младата художничка Рая Стоянова от школа „Колорит“ изрисува стените на помещенията в градината с герои от любимите приказки. 

Тази инициатива беше реализрана след като жителите на село то гласуваха за нея и я избраха пред други 8 предложения в рамките на пилотното изпълнение на Програмата за граждански бюджети. Част от дейностите са финансирани по проект „Инициатива за граждански бюджети“, а друга част – в изпълнение на вътрешния за ДГ № 21 „Вихрогонче“ проект "Обичам земята и аз участвам".  

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?