112

Областният управител връчи почетен плакет на училищен директор

Областният управител инж. Минко Ангелов присъства нa тържеството по повод 55 години от създаването на Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“ в  Хасково. То се състоя в Драматично-куклен театър „Иван Димов“.

 Ангелов връчи поздравителен адрес и най-високото отличие – плакет на областния управител, на директора на учебното заведение Маргарита Топалова. Тя му благодари за съдействието и подчерта, че упоритите усилия и целеустременост на изпълнителната власт на местно ниво и структуратa на МОН са доведоли до неговото превръщане в Център за високи постижения в професионалното образование и обучение.

 „Всеотдайността и високият професионализъм на преподавателите и ръководството са важен старт за бъдещето на учениците, които ще продължат образованието си в сферата на строителството, мебелната индустрия и интериорен дизайн. Познанията, които усвояват с всеки урок, са безспорен дар по пътя на тяхното израстване", каза областният управител.

 

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Василев

Василев

22.03.2023 | 16:46

Бившият,дългодиен директор Батимов я направи гимназия конкурентна на езиковата и математическата. От втори клас гимназия в елитна такава.

Отговори
1 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?