Следвайте ни

Областният управител награди 6 даровити деца от Хасковския регион

viber icon

Областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова връчи отличия на 6 изявени деца от региона. На кратка церемония те получиха грамоти и подаръци за постигнати отлични резултати в различни сфери през т.г.

Отличените са Нели Генова от ЕГ “Проф. Д-Р Асен Златаров“ – Хасково, за постигнати изключителни успехи в областта на чуждите езици и образованието. За постигнати изключителни успехи в областта на математиката на национални и международни олимпиади и състезания награда получи Любен Балтаджиев от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ – Хасково.

Божидар Саръбоюков от Спортен клуб по лека атлетика "Хеброс" - Харманли е отличен за постигнати изключителни успехи в леката атлетика . Крум Паньов от СУ „Д-р Петър Берон“ – Свиленград, е с награда за обществено значима дейност и активно участие в  доброволчески инициативи.

Отчетени са и постижения в театралното изкуство и участие в извънкласни дейности на Тенчо Костирев от СУ „Св. Климент Охридски“ – Симеоновград. София Ламбова от Шахматен клуб “Ивайловград” е наградена за постигнати изключителни успехи.

Д-р Здравкова поздрави младежите за постиженията през годината, въпреки трудностите в подготовката в условията на пандемия. Областият управител им пожела преди всичко да бъдат здрави и да продължават да се развиват  целеустремено и самоуверено по пътя към успеха.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Тръгвате ли по заведения, ако отворят?