Следвайте ни

Областната администрация в Хасково търси експерти 

viber icon

От трима експерти в дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“ , има нужда Областната администрация в Хасково. 

Търсят се младши, старши и главен експерти, като се предлага минимален размер на основната месечна заплата от  610 лв. От кандидатите за държавна служба се изисква да са поне бакалаври, като за младшия не е задължителен опитът. Те трябва да имат компютърна грамотност и други умения, свързани с работата в администрация. 

Задълженията са свързани с документация около държавната собственост, разработване на проекти, комплексни проекти и устройствени планове. Срокът за кандидатстване е 20 т. м.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (2)

Питър

Питър

09.10.2020 | 15:47

Сина завърши в Англия и си е в България. Търси ей така работа за известно време щото ще си отива отново у тях.Та ще му кажа,знам ли може да се навие. Нали ще е конкурс по документи.

Отговори
2 2
магистър експерт

магистър експерт

11.10.2020 | 08:29

Къде у тях ще си ходи синковеца Ви,Англия ли наричате у тях?!Защо си харчихте парите да го изучите там,а сега да работи за 610лв ли?Умните и кадърните не биха се хванали на тая въдица,дори и да се приберат след обучение в чужбина.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?