Следвайте ни

Областна администрация в Хасково със секретар до дни

viber icon

До дни ще има главен секретар на Областна администрация Хасково. Основният ми приоритет е провеждането на честни избори. В момента усилено се работи по това да бъдат разрешени проблеми, наследени от предишното правителство. Сред тях cа преустановените ремонтни дейности по коридор 9, път I-5 Стара Загора- Димитровград и по АМ „Марица“. От днес работата по участъка по посока София от АМ „Марица“ се възстанови. Това заяви на първата си пресконференция след назначаване му областният управител на Хасково Минко Ангелов. Той допълни, че планира посещения по българо-турската граница във връзка с компрометираните участъци и ще постави въпроса дали може да бъдат осигурени средства в най-скоро време.

Той представи и заместниците си, назначени преди дни. Виолета Желева ще поеме ресорите- социална политика и заетост, култура и образование. Здравеопазване и физическо възпитание също ще са в нейните компетенции. Мартин Узунов ще отговаря за националната политика на регионално ниво в областта на земеделието, храните и горите, отбраната и сигурността. Икономика, енергетика, туризъм и транспорта и околната среда също ще бъдат част от ресора му. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?