Следвайте ни

Няма работници за 1300 лв. заплата, безплатен транспорт и храна

viber icon

Остра нужда от кадри има леката промишленост в Хасково. 30 машинни оператори за пресукване на влакна търси фирма.   Свободните места са обявени в Бюрото по труда от доста време. В опит да ги намери фирмата за синтетични влакна е облепила с обяви града. Предлаганата заплата е от 800 до 1300 лв., като е осигурен безплатен  транспорт до предприятието и храна. Набират се както жени, така и мъже.

Фирми от бранша търсят още 20-на шивачки на облекло.  Има нужда и от 10 работници в производството на обувки. 

Сред вакантните позиции са 4 за работници в кухня, 2 за оператори бутилиране. Не са малко местата за продавач- консултанти в различни магазини.

Сред обявените в бюрото по труда свободни места са такива за монтажници на дограми, на гуми, в автомивка, както и в производството на млечни продукти. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ИВАНОВА

ИВАНОВА

30.01.2021 | 14:09

′′ Приканвам всички да отворят бизнес , рискувайки собствен капитал (лесно е да си шеф с чужди пари), да експериментират известно време каква е отговорността за координирането на проект, регулиране на данъците (толкова много) , подбор на персонал, наемане на помещения или офиси или инфраструктура за работното място. Закупуването на оборудване, което е едновременно скъпо н съществено за дейността. Каня всички да направят този експеримент. Научете как да изчислите стойността на един час работа. Оставам цели нощи, без да спя, притеснявам се за сметките, които не се връзват. Каня ви и вие да изпитате какво означава да обучавате хора, вдъхвайки най-доброто във всеки. Мотивирайте се с думи, уважение, честност и с парите си и приемете, че след това усилие ви провалят, защото така се случва... Също така се опитайте да насърчите доброто настроение, когато идват врагове, критики, оплаквания... когато се съмнявате в себе си и когато другите ще се съмняват в вас, защото се случва... Наистина препоръчвам. Препоръчвам да вземете пари от спестяванията си или да вземете пари назаем от приятели или семейство, за да не забавяте плащанията и да чуете да казвате ′′ не е кой знае какво ", ′′ не се притеснявайте "..." всичко ще бъде наред ". Също така се опитайте да погледнете служител или сътрудник в очите и да го уволните, дори и поради оправдани причини. Опитайте се да имате съдебни решения, съдебни спорове, изслушвания, мораториуми, нови данъци, увеличения, кризи, кражби, строителни проблеми, спасявания на договори, неплащания, рефинансиране, гаранции. Прибирам се у дома разочарован от провален проект, идея или стратегия, която не работи. Но все пак остани мирен и жив винаги! Направете този тест. Ще се видите будни в два през нощта без видима причина, но с мисълта за продукт, проблем с клиент, разговор в офиса или план за избягване на провал. Опитайте се да бъдете шеф в продължение на няколко години, създавайки работни места и възможности, а след това бъдете разглеждани като експлоататор! Направете този тест! Но го направете, като наистина вярвате, че целта на вашия бизнес е много повече от печеленето на пари. И когато говорят за теб или постигнеш успех, спомни си за всичко, което си направил. Запазете го в душата си!. Направете този експеримент един ден: отворете бизнес и го запазете във времето ". .......... Моля, копирайте и поставете, за да подкрепите предприемачите и професионалистите в тази страна. Подкрепете предприемачи, малък бизнес и професионалисти! Правя го и го вярвам!!

Отговори
5 3
Истина

Истина

31.01.2021 | 12:12

НИКОГА няма да подкрепяме МУТРИ....Само ти ли си на света великата БИЗНЕСМЕНКА ма ИВАНОВА ? Ти ли само си инвестирала ? Защо нямаш персонал ? Защото сте алчни БАЙ ГАНЪОВЦИ...Ей за това.Защото само знаете да лапате и да извършвате данъчни престъпления..Колко трудно било...То ако беше лесно всички щяха да са бизнесмени..Нямало работници..ЕС в който сме 15 години има 500 МИЛИОНА човешки капитал движещ се свободно + стоки и услуги.При половин милиард народ да ми твърдиш че ти нямаш работници е жалко,смешно ,глупавво и ЛУДОСТ..Наеми си Германци,Шведи,Норвежци,Италианци и т н...Кво си ми седнала да ревеш? Не спяла по цели нощи ? А спиш ли като укриваш оборот ? Спиш ли като не осигуряваш работника на реалната заплата и така крадеш от него и от държавата ? Спиш ли спокойно като си броиш пачките с потните пръстчета и широките зеници ? Добре е да богатееш ама да даваш НЕ..ПОДКРЕПА за ВАС??? НИКОГА ! Вие вБългария не сте бизнесмени вие сте обикновени селски тарикати,крадци,мутри,мошенници и иззедници..

Отговори
6 1
Дада

Дада

30.01.2021 | 10:45

Ако продължаваш в 21 век 2021 година 15 години членство в ЕС да предлагаш жалките заплати от 800-1300 бруто то закривай . Това е посмешище и жалка работа . Ако речем че в 90% от случаите СРЗ им на тая измислена хасковска фирма е 1000 бруто то чистото за работника остава под 800 лв . Еми ходи ти да гледаш семейство с 400 евро на месец - в ЕС една СРЗ е около 4000 евро -ДЕСЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ . Никой не ви ще БЕЗПЛАТНАТА ХРАНА МИЗЕРНА нито безплатния ви транспорт където ще ме трансфериране на 2-3 км от центъра на Града . Тея глупости си хи разправяйте другаде . Вие ми плащайте ДОСТОЙНА ЕВРОПЕЙСКА ПОЧАДОВА ЗАПЛАТА СРЕДНО ПО 8000 лв аз сам ще де погрижа за транспорта и храната си . Капиш ??? Мало-умници

Отговори
10 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?