Следвайте ни

Няма нов случай на коронавирус в Хасковска област 

viber icon

Няма нов случай на коронавирус в Хасковска област, съобщи на тазсутрешния си брифинг шефът на Националния щаб за борба с коноравируса ген. Венцислав Мутафчийски. В  съседните области, като Кърджали, Стара Загора и Пловдив, случаите се увеличават. 

В Хасково засега само един е заразеният. Това е 26- годишна жена, срещнала се със завърнали се от Англия роднини, които  в момента са в Турция. Съпругът на жената е под домашна карантина. 

Много хора се чувстват накърнени, че не могат да се движат, получавам по 100 питания на ден. Ограниченията са за да не загинат хора, за да не се пренася вирусът, каза Мутафчийски и допълни, че не трябва да има излизания без основателна причина.

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?