25

Няма ненаказано добро: Жена даде 23 бона на измамници - помагала на полицията 

Жена от Димитровград  даде 23 000 лв.  на ало измамници, след като се върза на уловката, че помага на полицията. 

Вчера на стационарния телефон на 86-годишната жена позвънил мъж, който се представил за полицай. Той й обяснил, че за да бъдат заловени телефонни измамници, тя ще трябва да съдейства, като за целта приготви пари, които после ще й бъдат върнати. Без да се замисля, възрастната жена сложила  23 000 лева в найлонова чанта и ги предала на мъж, чакащ я пред входната врата на жилището й на улица „Иванка Ботева“.

Че е станала жертва на измама се усетила час по- късно и сигнализирала в полицията. Тя описала посредника като висок около 1,70 м, облечен в светлоотразителна жилетка.  Работата по образуваното досъдебно производство продължава, съобщиха от полицията. Оттам за пореден път напомниха че, по никакъв начин не  е необходимо подобно съдействие от граждани за залавяне на престъпници и предотвратяване на измами.

 

 

   

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
СУПЕР ГОТИНО

СУПЕР ГОТИНО

13.05.2022 | 10:54

НЕ НЯМАТ СРАМ А БАБИТЕ ЗНАЯТ ВСИЧКИ КЛЮКИ А ТОВА НЕ ГО ЗАПОМНИХА ...ЦЯЛ ДЕН БИСТРЯТ НЕПРАВДИТЕ И НАКРАЯ САМИ СИ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ... КЬОРАВ КАРТИ НЕ ИГРАЕ!

Отговори
11 1
СУПЕР ГОТИНО

СУПЕР ГОТИНО

13.05.2022 | 10:52

НО ИМА НАКАЗАНА ПРОСТОТИЯ...... ТАКОВА ГУСТО ИЗПИТВАМ КАТО ЧУЯ ЗА ТАКА ДАДЕНИ ПАРИ..... БРАВО НА ИЗМАМНИЦИТЕ.... ВЕЧЕ И УМРЕЛИТЕ РАЗБРАХА ЧЕ ТАКА ЛЪЖАТ И НИКОЙ НЕ СИ НАПРАВИ ИЗВОДА...НИТО СИ НАУЧИ УРОКА...

Отговори
5 1
Богдан Попов

Богдан Попов

13.05.2022 | 09:36

Милата бабичка. До Кога ще има такива идиоти в Бьлгария които да крадат даже и бабите ни? Не знаят ли че те са друго чисто поколение хора? Срам нямат ли?

Отговори
14 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?