Следвайте ни

Няма да спират водата заради ремонта на бул. "Освобождение" в Хасково

viber icon

Започна реалната работа по изграждането на нов водопровод на бул. "Освобождение“ в Хасково. Отсечката между бул.“Илинден“ и ул.“Македония“ е една от най-натоварените пътни артерии в града, съобщи във фейсбук профила си кметът Станислав Дечев.

"Знам, че строителните работи ще създадат неудобства на много хора, но имам уверението на изпълнителите, че ще изградят обекта качествено и максимално бързо", коментира градоначалникът.

Дечев уточни, че по време на строителството няма да бъде спирано водозахранването в района. Временно прекъсване щяло да има при пускане в експлоатация на новия водопровод, за което ще гражданите ще бъдат информирани допълнително. Възможно било да възникнат и аварии на сегашния водопровод, които ВиК-Хасково има задължението да отстрани своевременно. 

"Движението по бул.“Освобождение“ е спряно, а обходните маршрути са: трафикът от бул.“Илинден“ към бул.“България“ се пренасочват по бул.“Илинден“-бул.“Васил Левски“- бул.“България“- кръстовище с бул.“Освобождение“. Движението от бул.“България“ към бул.“Илинден“ се пренасочва по бул.“България“-бул.“Васил Левски“– бул.“Илинден“- кръстовище с бул.“Освобождение“, припомня кметът, които благодари за разбирането и се извинява за временното неудобство.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?