112

Новият областен управител на Хасково встъпи в длъжност, ще бди за честни избори

Минко Ангелов встъпи в длъжността областен управител на област Хасково. Днес той прие поста от досегашния губернатор Катя Панева.

„За мен е чест и отговорност за пореден път да поема поста областен управител, назначен от служебния кабинет на президента на България Румен Радев. Използвам случая да му благодаря за гласуваното доверие и като оценка за изпълняваните от мен ангажименти в предишните служебни правителства“, бяха първите думи на Минко Ангелов.

„Изключително важно е да върнем доверието в държавните институции и изборния процес. Хората трябва да разберат, че от техния глас зависи бъдещето на децата и внуците им и на България. Ще надграждаме постигнатото, но и ще бъдем безкомпромисни към порочни практики за контролиран и купен вот. Основният ни приоритет и задача е да организираме и проведем честни, прозрачни и професионални избори“, каза още новият областен управител.

„Оттук нататък ви чака само работа. Това, което трябваше да бъде свършено, е свършено“,обърна се Катя Панева към Минко Ангелов, след което тя накратко го запозна с предстоящите и текущи задачи. Той от своя страна й благодари.

На въпрос дали на парламентарните избори на 2 октомври отново ще бъде водач на „Демократична България“, Катя Панева отговори, че предстоят срещи на националните ръководства, на които ще бъдат определени водачите на листи. „Повече от 15 г. съм се занимавала с политика и имам желанието да помагам за изборите, независимо от водача. За мен това е кауза – вярвам, че трябва да има млади и интелигентни хора, които да се борят за бъдещето на България“, заяви Панева.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?