Следвайте ни

Нови пожари в Хасковско, гори в Свиленград и Добрич 

viber icon

Два нови пожара пламнаха в област Хасково, а още не са потушени бушуващите вече трети ден пламъци в Любимешко и Тополовградско. 

Пламна в свиленградския кв.  „Гебран“, където гори сметището. На място работят шест екипа на "Пожарна безопасност и защита на населението"- Хасково. Пожарът обхваща стопански постройки и сухи треви, съобщиха от областна администрация. 

Пожар бушува и в 50 декара сухи треви в село Добрич в община Димитровград. Изпратените на място три екипа от огнеборци на "Пожарна безопасност и защита на населението" са локализирали пожара. 

Пожарът на територията на общините Тополовград и Свиленград, който обхвана над 50 000 декара площ, все още не е потушен, както и този в община Любимец, между селата Георги Добрево и Оряхово. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?