25

Нови пистолети получиха 4-ма полицаи от Хасково и Свиленград 

Заместник-министър Емил Ганчев връчи ново служебно оръжие на полицаи за постигнати трайни резултати в служебната работа, съобщиха от дирекцията на МВР в Хасково. 

Два пистолета „Валтер“ отидоха при криминалистите Мирослав Чолаков и Петър Генев от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“,  а други два при младши инспекторите Георги Драганов и Драган Драганов от РУ Свиленград. Заместник-министърът  раздаде и шест електропреносими пистолета „Тейзър“ за служители от Областната дирекция на МВР в Хасково. Той подчерта, че ползването на „Тейзър“-ите ще бъде възможно след преминато обучение.

 „Полицаите заслужават по-добро материално-техническо обезпечаване, с което да боравят при изпълнение на служебните им задължения и да бъдат по-сигурни при самозащита“, заяви Ганчев. Той сподели, че намерението на ръководството на МВР е да превъоръжи целия състав с качествено и съвременно въоръжение.

Директорът на ОДМВР Хасково старши комисар Любомир Николов изрази благодарност за възможността на служителите да използват съвременни технически оборудвания при изпълнение на ежедневните си задължения.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?