Следвайте ни

Нови 28 свободни места за учители в Хасковска област

viber icon

Нови 28  свободни места за преподаватели, помощник-директори и педагогически съветник са обявени в ​региона преди началото на учебната година обяви Агенцията по заетостта.

В Хасково се търсят учители по математика, физика, астрономия, информационни технологии, български и литература, две учителки в детска градина, помощник-възпитател и помощник-директор по учебната дейност.

В Тополовград има места за преподаватели по френски, български и литература, математика, физика и информационни технологии.

В Димитровград търсят учители по изобразително изкуство, двама по история и география, двама по английски език, технологии и предприемачество, математика, информатика и информационни технологии и помощник-директор по административно-стопанската дейност.

В Харманли са обявени местата за учители по английски, български и литература, руски, двама начални учители и философия. ​Заплатата е 1 085 лв. В Свиленград търсят ​преподавател по изобразително изкуство и педагогически съветник, в Минерални бани и Любимец – учители в прогимназиален етап.

Останалите нови свободни работни места в Хасково са за лекар – за експертиза на временна неработоспособност, двама продавачи, работник в кухня, склададжия, двама монтажници на кабели, шофьор на училищен автобус, портиер.

В Харманли търсят училищен психолог. Възнаграждението е 1 085 лв.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (1)

Даскал Пенко

Даскал Пенко

30.08.2020 | 12:50

То няма деца,а вие даскали търсете.Децата са в странско, а тук повечето мургави и такива дето сакат да учат майчин език.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?