Следвайте ни

Нова електронна услуга за яслите и градините в Димитровград

viber icon

Нова електронна услуга "Уеб родител", за плащане на такси за децата, посещаващи градини и ясли, активира от днес община Димитровград, съобщиха от кметството.

Удобната за разплащане система позволява на родителите да проверят по електронен път месечните посещения на детето и да ​калкулират съвсем точно дължимата такса към детското заведение. В уеб порталът за родители може да се получи информация за седмичното меню и да бъде направена справка за присъствията и отсъствията на детето в забавачката. 
 
Входът в системата се осъществява с ЕГН на детето и парола, предоставена от директора на яслата или градината. 
 
Информацията може да бъде намерена на сайта на община Димитровград в секция "Е-УСЛУГИ" (, където, чрез съответната опция "Разплащане на дължимите присъствени такси в детските ясли" или "Разплащане на дължимите присъствени такси в детските градини", родителите могат да проверят и платят таксата по електронен път (ВИЖ ТУК!). 

Може да се плаща и  на каса на "Изипей", допълниха от общинската администрация.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?