Следвайте ни

Нов случай на коронавирус в Хасково

Съпругата на заразения се върнала от Нидерландия, била под карантина, която вече изтича

viber icon

Нов случай на коронавирус в Хасково  бе потвърден от Националния щаб днес. Става въпрос за 58-годишен мъж. Така стават общо 3-ма, като един вече е изписан от Инфекциозното.

Заразеният сам отишъл в болницата, след като жена му се прибрала от Нидерландия. настоял за преглед, понеже имал кашлица и висока температура, която впоследствие била свалена, съобщиха от областната управа..

Третият с COVID-19 в региона е диагностициран е с пневмония. Мъжът не е пътувал в чужбина. След като жена му се прибрала преди време от Холандия, била поставена под карантина, която вече изтича.

 531 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб. По информация на Националния оперативен щаб през деня са доказани още 9 нови случаи, като 5 от тях са в София, 1 в Смолян, 1 в Благоевград, 1 в Стара Загора и 1 в Хасково. Лабораториите продължават да работят.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

мария

05.04.2020 | 21:25

един повече!!!сигурно са 1000!!!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?