Следвайте ни

Нов ръст в Хасково! 7 нови с вируса, един почина 

viber icon

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани 7 нови случая на коронавирусна инфекция.

Положителен е мъж на 61 години от община Харманли, настанен в хасковската болница, както и  човек от центъра от семеен тип „Дъга“ в Димитровград. Днес предстои дезинфекция в социалното звено. 

Към РЗИ-Хасково е постъпила информация за четири нови случая. Това са мъж на 38 години от община Тополовград, жена на 85 години от Симеоновград, която е приета в Инфекциозно отделение. Дете на 7 години и мъж на 63 от община Хасково. Положително е и 50-годишна жена, контактна на болен от община Хасково.

Напълно излекуван е мъж на 31 години от община Ивайловград. 

Единадесети случай на починал от област Хасково е регистриран в Единната информационна система. Касае за мъж на 65 години от община Тополовград, приет и лекуван в лечебно заведение извън областта. Мъжът е диагностициран на 26 август и е починал същия ден. 

83-годишен мъж от Хасково е приведен в ОАИЛ за последните 24 часа.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 171. От тях хоспитализираните лица в Инфекциозно отделение са 19 , двама са  в ОАИЛ, казаха още от Щаба.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?