Следвайте ни

Нов панел улеснява хората в сайта на община Димитровград

viber icon

Нов панел за улеснение на гражданите стартира община Димитровград на своя сайт, съобщиха от кметството.

В секция "Услуги" могат да бъдат намерени "Често задавани въпроси и отговори", чрез които хората бързо да се ориентират към коя от институциите да се насочат и какви действия да предприемат за решаването им. В платформата могат да бъдат намерени отговори на най-често задавани въпроси във връзка с дейността на община Димитровград.

Там са дадени отговори, като например, какви са условията и какви документи трябва да се подадат за кандидатстване за парична помощ за ин витро процедури. Също така бързо може да се разбере как може да се кандидатства за услугата "Асистентска подкрепа" и много други (ВИЖ ТУК!).

"С разширяването на опциите в платформата на сайта, община Димитровград подобрява информираността на гражданитеза административната дейност и обслужване, с цел по-ефективното взаимодействие с тях", коментираха от местната администрация.

В случай, че не намерите необходимата информация, такава можете да получите като изпратите запитванията си на имейл: [email protected] .

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?