Следвайте ни

Нов доставчик забави храната за Млечната кухня 

viber icon

Малчугани останаха без храна, тъй като майките им не дочакаха днешната доставка за Млечната кухня. Чакахме близо час и половина, някои си тръгнаха без да вземат храна, тъй като децата започнаха да нервничат, а и жегата е голяма. Никога досега не се е случвало, сигнализираха майки, които чакали пред детската градина „Осми март“.

Обичайно вземаме в 11.30 часа, днес обаче се забави и обядът за малчуганите в групите на градината, разказа младите жени. 

От днес има нов доставчик, след като договорът на стария изтече, а обществената поръчка бе спечелена от ЕТ „Тано- Николай Траилов“. От фирмата се извиниха за забавянето, но обясниха че е  трябвало да реагират много бързо. Едва в петък след обяд научили, че от днес  започват работа, а трябва да осигурят храна освен за детските градини и за социалните центрове, и Старческия дом, което изисква сериозна организация.  Доставчикът гарантира, че утре всичко ще е наред. Майките се надяват да е така, тъй като разчитат на кухнята за разнообразна и подходяща за децата им храна. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

баба

баба

20.07.2020 | 21:27

Храната освен,че не е вкусна,грамажа съвсем го нямаше-дали фирмата изпълнител имат калкулатор кое колко трябва да е?! Не е въпроса да се усвоят някакви пари,а трябва да е съобразено с възрастта на децата,необходимите количества и качества на определени компоненти.Дано днес като заначало да е било грешка,а от утре да се подобрят нещата.

Отговори
2 1
Гугутки

Гугутки

20.07.2020 | 16:40

Гуш,гуш и майките си тръгнаха към дома.Утре ще бъде наред.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?