Следвайте ни

Не пуснали Димитър Добрев на конференцията на БСП

viber icon

Димитър Добрев, член на консултативния съвет на общинската структура на БСП, не е бил допуснат до провелата се в събота конференция на партията, съобщиха възмутени социалисти. Добрев е дългогодишен председател на Общинския народен съвет в Хасково и част от екипа на старейшините в партията. Освен него  на събранието не били допуснати и други, сред които Димитър Димитров,   дългогодишен секретар на  клуба в кв. „Изгрев”. Причината е, че не били делегати за конференцията.

На форума, който бе в малката зала на НТС, единодушно  за лидер е бил избран адвокат Антон Атанасов,  който управляваше временно общинската структура след отстраняването на Атанас Василев.   В неделния ден новият лидер не бе открит за коментар.

Бившият кмет на Хасково Атанас Василев  бе отстранен от поста заради условна присъда за шофиране в нетрезво състояние.

Конференцията трябваше да се проведе заедно с останалите в страната на 29 септември. Такова е решението на Националния съвет на партията, но Хасково не го слушат, коментираха още редови социалисти.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?