Следвайте ни

Не ползвайте услуги, рекламирани по този грозен начин 

viber icon

В Хасково едва ли ще се намери необлепен с всевъзможни реклами стълб. Ремонт на покриви, циклене на паркети и бързи заеми се предлагат от електрически табла, водосточни тръби, дори контейнери за смет и така създават грозота.  Особено настоятелни са  фирмите за бързи кредити, които буквално са облепили целия град. 

Тъй като нерегламентирани места за подобна безплатна и грозна реклама не останаха, дойде ред на дърветата. Те са оказват подходящи както за реклами, така и за некролози. 

Подобно лепене е забранено, според общинската наредба за реда, чистотата и обществения ред. Из града има табла и др. места, специално определени  за целта. Макар и малко, през годините има санкционирани лица. Глобата е 200 лв., но очевидно не плаши никого.  Не ползвайте услуги, предлагани по този грозен и незаконен начин, ако искате да се справим това. Мизерията си я правим сами.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?