Следвайте ни

Не награда, а стимул за абсолвентите на АУ от „Неохим“ АД

viber icon

Три ваучера за платена семестриална такса за последващо обучение за повишаване на образователно-квалификационната степен в Аграрен университет ​- Пловдив през учебната 2021/2022 г. връчи прокуристът на „Неохим“ АД -Димитровград Стефан Димитров по време на абсолвентския бал на завършващия випуск. Носителите на наградите - Галина Атанасова, Желязко Димитров и Гергана Арабаджиева, бяха определени чрез жребий. Младежите възнамеряват да продължат обучението си, но все още избират специалности.

"В образованието трябва да се инвестира. Модернизацията на учебния процес, развитието на технологиите и иновативните подходи на обучение са пътят към развитието му. Щастлив съм, че днес тук виждам толкова млади хора, които ще градят бъдещето на земеделския сектор в страната ни. Вярвам, че всеки от​ вас е специалист в своята област и ще надгради постигнатото до момента. Желая ви успех и попътен вятър!", каза Стефан Димитров.

"Искам да изкажа своите благодарности от името на всички абсолвенти за жеста, който прокуристът на „Неохим“ АД Стефан Димитров направи по време на церемонията на абсолвентския бал. Той връчи не просто награда, а стимул на трима колеги да продължат да се развиват и да станат по-добри в своята сфера. Убеден съм, че всеки от тях ще запише нова специалност",  заяви Христо Козаров, който е организатор на събитието и председател на Студентския съвет при Аграрния университет.

Късметлиите Галина Атанасова, Желязко Димитров и Гергана Арабаджиева ще получат и едномесечен платен стаж в „Евро Ферт“ АД - Димитровград.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?