Следвайте ни

Най- после! Оправят пътя на военните през Кенана

viber icon

Изненадани са  спортуващите на Кенана, който влизат в парка от към вилна зона Куба. Огромните дупки, изкопани от военна техника на път от поделението към учения, са запълнени с чакъл. Пътят, по който вървят танковете, явно се оправя.

Дупките бяха непреодолимо препятствие особено при дъжд. Алтернативният път под старите гробища също не е особено добър вариант, тъй като когато  вали и там има огромна локва.

Припомняме, че след сигнали на граждани, че на практика им е отрязан достъпът до обществения парк, имаше среща между ръководството на военните, кмета и жители на вилната зона. Там се взе решение, че пътят се бъде оправен и приведен във вид, удобен и за военните, за цивилни. Проблемът е от години, но най- сетне намери решение.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Донков

Донков

05.08.2021 | 09:27

Това решение ли е?За колко време? До следващото излизане на техниката.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?