Следвайте ни

Най-голямото открито тържище в България с нов шеф

viber icon

Росица Маринова е новият ВрИД директор на  Общинско предприятие "Стопанисване, поддържане и изграждане на общински пазари и тържища" в Димитровград, съобщиха от кметството. ​Маринова е досегашният главен счетоводител на предприятието, в което е и най-голямото открито тържище в България - Неделния пазар.

Новата шефка има бакалавърска и магистърска степени от два университета по специалностите стопанско управление и бизнес администрация.

Рокадата е по молба на досегашния директор Ангел Колев, който е един от най-дългогодишните служители на предприятието, уточниха от общинската администрация. Той ще продължи да изпълнява ръководни функции в предприятието като организатор на зеленчуков пазар. Тържището работи със значително по-малък обем от търговци, тъй като е един от трите пазара, стопанисвани от Общинското предприятие.

Ангел Колев изпълняваше длъжността  от 2017-та., като десет години преди това работи в най-голямото открито тържище в страната като главен технически организатор.  От днес на длъжността главен технически сътрудник е назначен Живко Томов, който идва от системата на МВР. ​ 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?