25

Наталия Пачеманова спечели конкурса за шеф на РИОСВ- Хасково 

Наталия Пачеманова е спечелила конкурса за шеф на РИОСВ- Хасково. Това обяви министърът на околната среда Борислав Сандов в предаването „Защо, господин министър?“ на бtv. Резултатите от конкурса не са обявени на сайта на министерството, но от думите на Сандов стана ясно, че Пачеманова е спечелила с преднина пред останалите кандидати. 

Тя пое поста през ноември м.г. на мястото на инж. Тонка Атанасова, която пък дойде от Бургас, където бе директор, а за позицията в Хасково спечели конкурс.  На последния заедно с  Пачеманова са  кандидатствали Тонка Атанасова и още двама души.

От отговорите на министъра стана ясно, че Пачеманова е подписала заповедта за пускането на ТЕЦ „Мариц-3“ в Димитровград, която 3-часа по- късно бе отменена,  под натиск, че работниците  ще протестират. За това тя получила телефонни обаждания от представители на централата и била подведена,  че  министър Сандов е съгласен ТЕЦ-а да работи. В студиото  Сандов заяви, че е проверил и Пачеманова не е взела други решение под натиск. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Василев

Василев

22.05.2022 | 23:14

Много добре.

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?