Следвайте ни

Нашенка в Милано: Няма маски в аптеките, не излизаме навън 

viber icon

Стоим си в къщи, нямаме контакти с други хора. В аптеките вече няма маски и антибактериален гел за ръце.  За сега може да се влиза и излиза в Милано.  Това разказа хасковлийката Милена Гогова, която от години живее със семейството си там.  По- рано тя съобщи, че магазините в града са празни.

Носят се слухове, че и магазините ще затворят, затова хората се запасяват с храна. Всички училища, университети,градини, музеи и църкви, включително катедралата са затворени до неделя. Властите изчакват да се разбере колко ще достигне броят на заразените и след това  да решат дали да удължат карантината. Общественият транспорт е на разположение на онези, които работят.

Хубаво и вие в България да вземете мерки, тъй като мненията са, че това ще се разпространи навсякъде. 

 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде ще посрещнете Великден?