Следвайте ни

Народ, който търси звезди, няма да намери читави политици

viber icon

Вече пети месец сме в най- новото българско шоу на ИТН. След като години наред  избираше таланти, плейметки, брадъри, фермери и покри със слава измислени герои, суверенът предпочете тв шоуто да продължи и в политиката. А сега се чуди какво става. А става това, че пак вървим към избори, защото първата сила не ще да управлява, вероятно защото не може, не знае как или не иска. Написан сценарий няма, а и зрителите/избирателите се оказаха недостатъчни (и слава Богу) за цялата власт.  

Политиката не е щракане с пръсти, песни, танци и чалъми, и логично се нуждае от друг тип хора, защото се занимава с подредбата и функционирането на властта в държавата и делата на гражданите, организирани в държавната общност.

Сериозна работа, не е забавление! Дори да са забавни препирните на политиците (някои са толкова смешни, че подлудиха фейсбук с лафовете си) не това очакваме от тях, нали? Вярвам, че от втория път дори симпатизантите на ИТН го разбраха, дано го направят и зрителите на риалити предаванията, които тръгват накуп наесен. Тогава освен да се седи пред телевизора, ще трябва да се иде до урните, пардон, до машините. Ако искаме промяна, трябва да си я направим, тя няма да дойде по сценарий. Днес не е 89-та. Времето е друго и не е за шоу.

--

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (2)

Донски

Донски

28.08.2021 | 23:53

Чии са медиите? Кой плаща заплатите на журналистите? Всички знаят,че не е този за когото си мислят мнозина.Той дава парите чрез други поставени лица.Това е основното и важното. А политиката? Там някои си плашат за да имат свои хора във властта.И се получават "измислените" герои.А всичко се решава в едно посолство,сега. Преди години се решаване в друго. Ето затова сме независими. Няма истинска политика.Живеем в друг свят, който не нашият.

Отговори
3 0
Отец Нафърфорий

Отец Нафърфорий

28.08.2021 | 17:39

Цанке и ти ли съ изсръ на метеното И Слава Богу че Шиши Бакшиши го фана магнита И Слава Богу че два поредни избора ИТН ви е трън в очите сребролюбиви И Слава Богу че сме малко но разбъркахме картите на чифутския белот на договорки задкулисни игри и чифутското задкулисие Къде са бе Цанке ония патерици Шкембе войвода Яне Янев Магерешки Чифутина Валерко Ами ние Цанке ония Слава Богу който сме малко ги изхвърлихме А най вече изхвърлихме ГРОБ в гроба и показахме че макър и малко Слава Богу ви го нафърфорихме И с малко Слава Богу ще ви го нафърфорваме винаги Важното е че сте нафърфорени А ти специално само малко Някъде между клитора и ануса Сигур за туй ревеш Искаш яко нафърфорване Ама сега няма Да виеш като гладно псе за нафърфорване

Отговори
4 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?