Следвайте ни

Напълниха арестите в Хасковско с крадци 

viber icon

Няколко крадци, задигнали де каквото намерят, са  били задържани при различни случаи в областта, съобщиха от полицията в Хасково. 

Установени са шестима мъже и двама непълнолетни, извършители на кражби в Меричлери. Непълнолетните са синове на двама от апашите и заедно с бащите си са извършвали кражбите. Децата на 12 и 10 г., заедно с трима младежи на 19г., 21г. и 27г. задигнали агрегат, топ поцинкована мрежа, арматурни пръти, компресор и електрожен. 

Задържана е и 28-годишна , която успяла да задигне от имот в Меричлери бойлер, пералня и 60 метра кабел. 

51-годишна димитровградчанка пък свила забравен мобилен телефон от чейнджбюро в града. След сигнал от собственика му, извършителката е издирена, признала действията си и върнала открадната вещ. Стартирало е бързо производство.  

60-годишен пък задигнал такъми  рибарски такъми от магазин. 

В ареста е и познайник на полицията, който  откраднал 23 кг арматурно желязо от блок на улица „Възраждане“. 

 Също за кражби в хасковското управление е бил 11-годишен. Вчера момчето откраднало 145 лева от маса на зеленчуковия пазар на бул. „Съединение“.  Детето признало и върнало парите с протокол. 

С мярка на задържане е бил 20-годишен от с.Криво поле, който отмъкнал  67 полуобръчи за полагане на тръби, собственост на софийска фирма и ги натоварил в каруцата си. 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?