Следвайте ни

НАП търси инспектори на заплата от 1350 лв.

viber icon

Двама инспектори по приходите търси НАП в Хасково. Работата е в отдел „Обслужване на клиенти“, който е един от най- натоварените, а заплатата, определена за длъжността, е  1350 лв.
От кандидатите се изисква да имат минимална образователна степен „бакалавър”, професионална и дигитална компетентност. Опит не се изисква, нито  придобит V младши ранг като държавен служител.

За длъжностите ще има конкурс с тест в областта на данъчното  и социалното законодателство и наредбите към тях. От НАП напомнят, че служителите в агенцията не могат да има частен бизнес, да  участват в органи на управление и контрол на търговски дружества, да  заемат друга платена длъжност. 

Доста по- ниска е заплатата за друга длъжност в държавната администрацията, за която изискванията са по- високи.

Областната администрация в Хасково търси старши експерт в дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост”. Минималният размер на основната месечна заплата е 650 лв. , но при назначаване тя ще бъде определена според Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация, което означава, че реалното възнаграждение  ще е по- високо.

Освен минимум бакалавър, от кандидатите се изисква минимален професионален опит от  1 година в области, свързани с функциите определени в длъжностна характеристика или придобит V младши ранг като държавен служител. 

Работата е свързана с разработване, организиране и координиране на стратегии, планове, международни програми и проекти на територията на областта в съответствие с правомощията на Областния управител, поддържане връзки с международни организации и редица други задължения. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?