112
Следвайте ни

НАП сложи на тезгяха имот за 1 665 000 лв. в Хасково

viber icon

Националната агенция за приходите стартира процедурата по продажба на бившата Цигарена фабрика в Хасково. Обект на търга е административната сграда, в която преди години са се помещавали ръководството и административният персонал.

Оценката на имота е 1 665 000 лв. Сградата може да бъде разгледана от днес, 25 октомври, до 3 ноември, включително при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, въведени в страната. За целта, обръщат внимание от НАП, заинтересованите лица първо следва да уговорят среща с публичния изпълнител, водещ търга. В същия срок – от 25 октомври до 3 ноември, се приемат ценови предложения за закупуване и се внася депозит за участие в продажбата.​

"Сградата не функционира от години. Общото й техническо състояние е задоволително, но ремонтни и освежителни дейности са необходими",коментираха от офиса на НАП. Функционално бившата администрация включва три корпуса с топли връзки помежду си, като основният от тях е на 6 етажа. На първите 5 са позиционирани кабинети, а на последния има конферентна зала.

Административната сграда на фабриката се намира в близост до централната градска част на Хасково, в благоустроен район с добра транспортна достъпност. В съседство има магазини, болница, училище, удобни за паркиране зони. "Ситуирането на обекта създава благоприятни условия да бъде експлоатиран като офис център", е мнението на експерти.

Цялата информация за този и други търгове, организирани от НАП, както и телефони за контакт с публичните изпълнители на Агенцията в Хасково, може да бъде разгледана в интернет страницата на приходната администрация (ВИЖ - ТУК!). 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?