Следвайте ни

НАП продава генератор за ток с руски корабен двигател

viber icon

Генератор за производство на електрическа енергия обявява на търг Националната агенция за приходите. Продажбата се организира от публичните изпълнители във Враца, но машината се намира в Димитровград. Параметрите й са 500 kW, с руски корабен двигател, 12 цилиндри и гориво дизел. Първоначалната цена е 35 000 лева. Генераторът може да бъде огледан в периода от 17 до 21 август на адрес, посочен в сайта за продажби на НАП. 

Също през лятото ще бъдат предложени за продажба леки автомобили, чиито търгове са организирани от дирекция „Събиране“ в Хасково. Единият, който е Mercedes C320, е 12- годишен, в добро техническо състояние и с платена застраховка „Гражданска отговорност“ до 04.05.2021 г. Началната му тръжна цена е 22 900 лв. и от 11 до 18 август може да бъде разгледан на адрес в областния град.  BMW, модел 530d от 2001 година, бяло на цвят и на дизел, е оценено на 3 000 лв. и може да бъде огледано по същото време в склада на Териториалната дирекция на НАП в Пловдив. 8-годишно Audi A6 пък се предлага за 15 000 лв., тъй като се нуждае от ремонт. Съхранява се в Хасково, а времето за огледи е от 3 до 7 август. Подробности за автомобилите, сроковете и регламента за участие в търговете за тях са публикувани в интернет страницата на НАП в рубриката „Продажби“.                                                                  

13 търга са реализирани през първото полугодие на 2020 г. от НАП Хасково, след като провеждането им и образуването на нови изпълнителни дела, бяха временно спрени в условията на извънредно положение заради COVID-19. 

Събрани са 68 хил. лв. стари задължения чрез продажби на активи. От офиса на НАП в Хасково апелират при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“, за да не се налага принудително събиране на дължими суми към бюджета.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?