Следвайте ни

НАП продава генератор за ток с руски корабен двигател

viber icon

Генератор за производство на електрическа енергия обявява на търг Националната агенция за приходите. Продажбата се организира от публичните изпълнители във Враца, но машината се намира в Димитровград. Параметрите й са 500 kW, с руски корабен двигател, 12 цилиндри и гориво дизел. Първоначалната цена е 35 000 лева. Генераторът може да бъде огледан в периода от 17 до 21 август на адрес, посочен в сайта за продажби на НАП. 

Също през лятото ще бъдат предложени за продажба леки автомобили, чиито търгове са организирани от дирекция „Събиране“ в Хасково. Единият, който е Mercedes C320, е 12- годишен, в добро техническо състояние и с платена застраховка „Гражданска отговорност“ до 04.05.2021 г. Началната му тръжна цена е 22 900 лв. и от 11 до 18 август може да бъде разгледан на адрес в областния град.  BMW, модел 530d от 2001 година, бяло на цвят и на дизел, е оценено на 3 000 лв. и може да бъде огледано по същото време в склада на Териториалната дирекция на НАП в Пловдив. 8-годишно Audi A6 пък се предлага за 15 000 лв., тъй като се нуждае от ремонт. Съхранява се в Хасково, а времето за огледи е от 3 до 7 август. Подробности за автомобилите, сроковете и регламента за участие в търговете за тях са публикувани в интернет страницата на НАП в рубриката „Продажби“.                                                                  

13 търга са реализирани през първото полугодие на 2020 г. от НАП Хасково, след като провеждането им и образуването на нови изпълнителни дела, бяха временно спрени в условията на извънредно положение заради COVID-19. 

Събрани са 68 хил. лв. стари задължения чрез продажби на активи. От офиса на НАП в Хасково апелират при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“, за да не се налага принудително събиране на дължими суми към бюджета.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?