Следвайте ни

НАП продаде имущество на длъжници за 184 000 лева

viber icon

През миналата година публичните изпълнители от НАП - Хасково продадоха активи за 184 хил. лв. на длъжници, като по време на първата извънредна обстановка в страната заради COVID-19 продажбите временно бяха спрени.

4 магазина на цени от 69 200 лв. до 96 400 лв., собственост на хасковски длъжници, продават публичните изпълнители от НАП. Обектите са в София, в район „Изгрев“ и са с площ от 27 до 38 кв.м. Всеки от тях разполага със собствено магазинно помещение, склад и санитарен възел.

От следващата сряда, 10 февруари, започват огледите на солариум в отлично състояние, намиращ се в Хасково. Съоръжението е марка ISUN CPS 160/180 W SL ORANGE и се предлага на търг заедно с монетен апарат и комплект от 100 броя жетони. Цената му е изключително изгодна – 7900 лв. Приемът на ценови оферти за него приключва на 17 февруари.

Днес започват огледите на товарни автомобили и ремаркета, намиращи се в Хасково и Харманли. Най-интересен между тях е автомобил Land Rover от 2007 г. с мощност 200 kw, черен на цвят, автоматична скоростна кутия и във видимо добро състояние. Оценен е на 15 000 лв. Останалите превозни средства и подробностите за търговете им могат да бъдат разгледани на електронната страница на НАП.

От офиса на НАП в Хасково апелират при затруднения в плащането в срок на данъци и осигуровки, особено в условията на извънредна епидемична обстановка, гражданите и фирмите да се обръщат своевременно към публичните изпълнители на Агенцията, за да не се стига до продажба на активи.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?