25
Следвайте ни

НАП- Хасково с обновен салон, данъкоплатците няма да се пързалят 

viber icon

С обновен салон за обслужване посрещат професионалния си празник данъчните от офиса на НАП в Хасково. Днешният 16 ноември е Денят на Свети Матей – първият събирач на данъци. 

След мащабен ремонт в сградата на НАП на площад „Свобода“, днес гражданите и бизнесът са посрещани на входа с противоплъзгаща настилка, подходяща за предстоящите зимни месеци, нови светли гишета, изградени на мястото на остарялото фоайе, модерно осветление и напълно различен салон със съвременни работни места и удобни посетителски пейки за клиентите.

На празника си, данъчните в Хасково отчитат още една година на изключителни приходи. До 31 октомври 2021 г. в офиса на Агенцията са постъпили 267,6 млн. лева, което е 23,6 млн. лева повече в сравнение със същия период на миналата година. За улеснение на данъкоплатците, НАП предлага 150 различни онлайн услуги, което я нарежда на водещо място в страната сред дигиталните институции. 

„Постигнатите отлични резултати се дължат както на добрата работа на всички служители в приходната администрация, така и на положителна промяна в поведението на данъкоплатците. Наблюдава се устойчив ръст на доброволното деклариране и плащане от страна на бизнеса и гражданите. Факт е, че високите професионални стандарти, непрекъснатото развитие на електронните услуги, съобразно потребностите на потребителите, бързината, точността и коректността в защитата на публичния интерес дават измерим резултат“, коментират от Агенцията.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бай Х.

Бай Х.

16.11.2021 | 14:47

И пак стена и прозорче, та да се навеждаш. В Европа сядаш на стол зад бюро и си вършиш работата спокойно. Тука им стоиш на крака и наведен като роб.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?