Следвайте ни

НАП-Хасково продава за 600 бона къща във Воден

viber icon

Луксозна къща, подходяща за семеен туризъм, продават публичните изпълнители от офис Хасково, съобщиха от Националната агенция за приходите (НАП).

Имотът се намира в димитровградското с. Воден, в местността Над селото. Площта на поземления имот е 1120 кв. м. Самата къща е двуетажна. Има сутерен и гараж с разгърната застроена площ 531 кв. м. На сутерена са обособени стая за билярд, фитнес, котелно помещение, склад, кухня, сауна, джакузи и дори киносалон. Има функционираща отоплителна инсталация. В двора пък се намира масивно барбекю с площ 35 кв. м и плувен басейн от 62 квадрата.

Имотът е в режим на съсобственост, което налага разделянето му на две и съответно провеждането на два явни търга, на всеки от които се предлага по ½ идеална част от него. За удобство на потенциалните купувачи, двата търга са организирани на една дата – 29 юни. „Първоначалната тръжна цена на всяка ½ идеална част от имота е 300 000 лв.  До 22 юни, вторник, включително се провеждат огледи на място след предварителна уговорка с публичния изпълнител, който отговаря за продажбата. В същия срок, 22 юни, се подават ценови предложения за закупуване и се внасят 20% депозит от първоначалната цена“, уточниха от НАП-Хасково.

Всички подробностите за този и други търгове са публикувани на електронен адрес в обновения и подобрен сайт на НАП. 

От офиса на приходната Агенция в Хасково обръщат внимание, че имуществото на задължените лица се обявява на публична продажба чрез търг едва след като са изчерпани всички способи за доброволно плащане на просрочени публични задължения. По този повод от НАП апелират при затруднения за плащането в срок на данъци и осигуровки, особено в условията на извънредна епидемична обстановка, гражданите и фирмите да се обръщат своевременно към публичните изпълнители, за да не се стига до продажба на активи.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?