112

НАП – Хасково продава недостроен имот, търгът започва от 354 060 лв.

Националната агенция за приходите обявява на търг многофамилна жилищна сграда в Хасково в местността Идимирли. Имотът е с разгърната застроена площ от почти 3700 кв. м., както и с мазе – около 211 кв. м. Конструкцията е монолитна и включва 5 апартамента, офиси, гаражи и помощни помещения. 

От приходната агенция обръщат внимание, че към момента няма изградени електро- и ВиК инсталации в обекта, достъпът до него е по черен път, а самата сграда е във фаза груб строеж без довършителни дейности и без право на собственост върху земята. 

Имотът е с определена първоначална цена 354 060 лв. и още от утре може да бъде разгледан от кандидат-купувачите. Огледите продължават до 8 март включително, а до 11 март се приемат ценови предложения за закупуване и депозит в размер на 20% от стартовата цена. 

Подробности за този и други търгове, организирани от НАП, като местонахождение на актива, състояние, първоначална цена, срокове за подаване на тръжни документи и срокове за внасяне на депозит, са публикувани  в електронния Портал за продажби на Агенцията. Условията и правилата за провеждането им са описани в рубриката „Как да купя?“.  

За да не се стига до подобни действия по принудително събиране на неплатени в срок публични задължения, от НАП препоръчват при затруднение в плащането на невнесените данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“. Полезна информация в случай на финансови затруднения има и в сайта на Агенцията. 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?