Следвайте ни

НАП Хасково продава хотелски комплекс в Родопите

viber icon

Хотелски комплекс в полите на Родопите обявиха за продан публичните изпълнители от НАП Хасково.

Комплексът се намира в Брацигово, в живописна котловина, която граничи на запад с Пещерската котловина и на север с Тракийската низина. Разработен е като търговски комплекс с хотел и механа. Разполага с 13 стаи, 9 от които двойни, 3 спални и един апартамент. Освен механа, обектът има и лятна градина за гости.

Общата оценка на комплекса е 343 339 лева и включва 4 отделни жилищни сгради, най-голямата от които е с площ 142.000 квадратни метра. Втората по големина къща е 128.000 квадрата, останалите две са съответно с площ 40.000 и 34.000 кв. м. В офертата са включени също така механа – 97.000 квадрата и още една сграда за обитаване. Проявяващите интерес към продажбата могат да огледат лично комплекса в рамките на една седмица – от 10 до 17 юни включително след предварителна уговорка с публичния изпълнител от Хасково, водещ търга. Също от 10 до 17 юни ще се приемат ценови предложения в офиса на НАП в Хасково, които трябва да са на стойност, не по-ниска от първоначално обявената цена 343 339 лв. До 17 юни се внася и депозит за участие в продажбата, който е в размер на 20% от началната продажна цена. Повече информация за обекта и телефон за връзка с публичния изпълнител от НАП в Хасково са публикувани в електронната страница на Агенцията www.nap.bg в рубриката „Продажби“.

С продажбата на активи от страна НАП приходната администрация частично или изцяло погасява публични задължения на собствениците на активите към бюджета. За да не се налагат подобни мерки, от офиса на НАП в Хасково обръщат внимание при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“. /Марица

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?