112

Награждават в сряда победителите във фотоконкурса „Хасково - светла коледна приказка“

Победителите във фотоконкурса на Общината „Хасково - светла коледна приказка“ ще бъдат наградени на 11 януари – сряда. Началото на церемонията е от 11 часа в зала „Хасково“, съобщиха от кметството.

25 автори с общо 61 фотографии се включиха във фото-надпреварата. „Благодарим на участниците за активността им и творческия подход в надпреварата. Заедно показахме, че нашият град може да бъде светла коледна приказка“, коментираха от местната администрация.

Публиката в социалните мрежи – фейсбук и инстаграм, вече определи своите фаворити. С най-много реакции наградата за любима снимка на потребителите на фейсбук печели „Коледната елха на 8 Б клас в ПГДС „Цар Иван Асен II“. Втората награда на публиката за най-много реакции в инстаграм е за Шукри Юсуф и неговата снимка „Коледни светлини“.

Журито в състав от фотографите Славян Костов, Калина Петрова и Павел Данев определи носителите на останалите награди в конкурса „Хасково-светла коледна приказка“. Призовете са в категориите за най-красива украса на коледно дърво, най-красива украса на градина или двор, най-красива украса на сграда- офис, търговски обект, обществена сграда. Има определени награди за най-емоционална коледна снимка, за коледен домашен любимец. Също така ще бъдат връчени Наградата на Дядо Коледа, Голямата награда на журито и Наградата на Кмета на Община Хасково

Всички отличени автори на празнични фотографии ще бъдат предварително уведомени и поканени на церемонията по награждаване на победителите в конкурса „Хасково-светла коледна приказка“.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?